ESTA aanvragen Delta Air Lines

Reist u binnenkort naar Amerika met Delta dan dient u in alle gevallen een ESTA aan te vragen. Een ESTA aanvragen Delta Air Lines is zeer eenvoudig en kunt u zelf binnen enkele minuten online aanvragen.

Middels deze link kunt u het eenvoudig in het Nederlands aanvragen en betalen met iDeal.

Heb ik een ESTA nodig als ik met Delta Air Lines vlieg?

Het simpele antwoord hierop is ja. Het maakt niet uit of u met Delta of een andere maatschappij naar de USA vliegt, zoals bijvoorbeeld SkyTeam partner KLM. U heeft als Nederlander of Belg altijd een goedgekeurde ESTA aanvraag nodig.

delta air lines estaEen goedgekeurde ESTA verklaring is 2 jaar geldig en kan gebruikt worden voor meerdere reizen naar Amerika, ook al vliegt u met een andere maatschappij als Delta dit maakt niet uit. Ook hoeft u niet op hetzelfde vliegveld te vliegen. De enige reden dat u een nieuwe ESTA in die 2 jaar zou moeten aanvragen is als u tussentijds een nieuw paspoort aanvraagt. dit omdat uw ESTA is gekoppeld aan uw paspoortnummer.

Is een ESTA voor Delta Air Lines moeilijk om aan te vragen

Een ESTA aanvraag is tegenwordig zeer simpel zelf online aan te vragen. Als u al uw gegevens paraat heeft duurt zo’n aanvraag slechts enkele minuten. De gegevens die u nodig heeft zijn uw paspoort (ID-kaart is niet voldoende) uw veerblijfgegevens en de namen van uw ouders.

Hoe lang duurt de goedkeuring van de ESTA

De verwerkingstijd is maximaal 72 uur. Echter komt het vrijwel nooit voor dat het zolang duurt. In de meeste gevallen ontvangt u de goedkeuring binnen een uur in uw e-mail. Echter is het wel in alle gevallen aan te raden om direct na het boeken van uw Delta Air lines vliegticket uw ESTA goedkeuring te regelen. Op deze manier voorkomt u eventuele problemen waardoor uw reis niet zou kunnen doorgaan.
Let wel op dat een goedgekeurde ESTA niet de garantie geeft dat u het Amerika in mag. Echter kennen we nog geen verhalen dat reizigers alsnog zijn geweigerd.

Klik hier om eenvoudig uw ESTA voor de USA aan te vragen