ESTA aanvragen voor gezin of familie

Gaat u met uw hele gezin of familie op reis naar Amerika om die prachtige roadtrip te maken door de USA? Dan dient u voor alle gezinsleden een ESTA aan te vragen. Deze ESTA groepsaanvraag kunt u eenvoudig zelf binnen een half uurtje regelen.

gezin met zonsondergang en zee

Als u de ESTA’s middels de officiële site van de Amerikaanse overheid aanvraagt. Dient u voor elk gezinslid een aparte aanvraag in te vullen. Er bestaat dus niet zoiets als een groepsaanvraag, waarmee u slechts 1 aanvraag hoeft in te vullen voor het hele gezin. U dient dus ook per ESTA aanvraag te betalen.

één ESTA aanvraag voor het hele gezin.

Er zijn wel mogelijkheden dat u slechts 1 aanvraag hoeft in te vullen. Als het gaat om het hele gezin. Deze gezinsaanvraag of groepsaanvraag kunt u invullen op een Nederlandse visumdienst website. U kunt hier in 1 keer alle ESTA gegevens invullen. Voor alle gezinsleden en ook als totaal afrekenen met iDeal, Creditcard, Bancontact, PayPal of overschrijving. Dit werkt zeer eenvoudig en is volledig in het Nederlands.

Begin op tijd met uw aanvraag

Het is raadzaam om al op tijd te beginnen met de ESTA aanvraag voor uw gezin of groep. Vooral omdat het ook meerdere personen zijn en mocht er 1 aanvraag worden afgekeurd u nog voldoende tijd heeft voor een alternatieve visumaanvraag.

esta aanvragen gezinDe meeste regelen hun ESTA direct na het boeken van hun reis. Dit heeft als reden dat een ESTA toch 2 jaar geldig is en gebruikt kan worden voor meerdere reizen van telkens maximaal 90 dagen. U hoeft dus niet voor elke nieuwe reis een nieuwe ESTA aan te vragen. Een uitzondering is wanneer u of een gezinslid een nieuw paspoort heeft, dan vervalt de oude ESTA en dient u een nieuwe aan te vragen.

Het verkrijgen van een goedkeuring voor u of uw kinderen kan per aanvraag maximaal 72 uur duren. In de meeste gevallen verkrijgt u de toestemming vaak direct of binnen ongeveer een uurtje.

Zoals u leest is een ESTA aanvragen voor het gezin slechts een kwestie van even een half uurtje er voor gaan zitten. Hierna kunt u verder met de voorpret voor uw prachtige vakantie of rondreis in Amerika.