ESTA aanvragen voor gezin of familie

Gaat u met uw hele gezin of familie op reis naar Amerika om die prachtige roadtrip te maken door de USA? Dan dient u voor alle gezinsleden een ESTA aan te vragen. Deze ESTA gezins aanvraag kunt u eenvoudig zelf binnen een half uurtje regelen.

Als u de ESTA’s middels de officiële site van de Amerikaanse overheid aanvraagt dient u voor elk gezinslid een aparte aanvraag in te vullen. Er bestaat dus niet zoiets als een groepsaanvraag waarmee u slechts 1 aanvraag hoeft in te vullen voor het hele gezin. U dient dus ook per ESTA aanvraag te betalen.

één ESTA aanvraag voor het hele gezin.

Er zijn wel mogelijkheden dat u slechts 1 aanvraag hoeft in te vullen voor het hele gezin. Deze gezins aanvraag of groepsaanvraag kunt u invullen op een Nederlandse visumdienst website middels deze link. U kunt hier in 1 keer alle ESTA gegevens invullen voor alle gezinsleden en ook als totaal afrekenen met iDeal, Creditcard, Bancontact, PayPal of overschrijving. Dit werkt zeer eenvoudig en is volledig in het Nederlands.

Begin op tijd met uw aanvraag

Het is raadzaam om al op tijd te beginnen met de ESTA aanvraag voor uw gezin of groep. Vooral omdat het ook meerdere personen zijn en mocht er 1 aanvraag worden afgekeurd u nog voldoende tijd heeft voor een alternatieve visumaanvraag.

esta aanvragen gezinDe meeste regelen hun ESTA direct na het boeken van hun reis. Dit heeft als reden dat een ESTA toch 2 jaar geldig is en gebruikt kan worden voor meerdere reizen van telkens maximaal 90 dagen. U hoeft dus niet voor elke nieuwe reis een nieuwe ESTA aan te vragen. Een uitzondering is wanneer u of een gezinslid een nieuw paspoort heeft, dan vervalt de oude ESTA en dient u een nieuwe aan te vragen.

Klik hier om een officiële ESTA aan te vragen voor de hele familie. U kunt eenvoudig met uw aanvraag in 1 keer afronden en met iDeal betalen en u ontvangt uw ESTA nog dezelfde dag

Het verkrijgen van een goedkeuring voor u of uw kinderen kan per aanvraag maximaal 72 uur duren. In de meeste gevallen verkrijgt u de toestemming vaak direct of binnen ongeveer een uurtje.

Zoals u leest is een ESTA aanvragen voor het gezin slechts een kwestie van even een half uurtje er voor gaan zitten. Hierna kunt u verder met de voorpret voor uw prachtige vakantie of rondreis in Amerika.