ESTA aanvragen voor kind

Als u een ESTA wilt aanvragen voor uw kind kan dit niet op uw eigen ESTA. U zult dus altijd een aparte ESTA aanvraag voor uw zoon of dochter moeten aanvragen.

Klik hier om een officiële ESTA voor u en uw kind aan te vragen. U kunt eenvoudig met iDeal betalen en u ontvangt uw ESTA nog dezelfde dag

Waarom moet een kind een eigen ESTA hebben?

Wanneer een kind uit Nederland of België buiten zijn of haar eigen land reist dient deze in het bezit te zijn van een eigen paspoort. Zo dus ook naar de Verenigde Staten. Ook omdat de ESTA aanvraag voor uw kind gekoppeld is aan een paspoortnummer dient u voor uw kind een eigen ESTA aan te vragen.

Mag ik de ESTA aanvraag invullen voor mijn kind?

moet ik een esta aanvragen voor mijn kindUiteraard mag u de ESTA verklaring voor uw kind invullen indien deze nog niet in staat is om zelf de aanvraag in te vullen. Dit is geen enkel probleem en heeft ook geen invloed op de goedkeuring van de aanvraag.

Hoe vraag ik een ESTA voor mijn kind aan?

Een ESTA aanvragen voor uw kind gaat op exact dezelfde manier als een ESTA aanvraag voor u zelf. Middels deze link heeft u binnen enkele minuten een ESTA aangevraagd voor u gehele gezin.

U kunt alle aanvragen in 1 keer invullen. Er wordt duidelijk uitgelegd hoe u de aanvraag dient in te vullen. Na het invullen van het ESTA formulier voor uw familie kunt u alle aanvragen ineens betalen met iDeal, Creditcard of MisterCash. In de meeste gevallen ontvangt u binnen enkele uren alle goedgekeurde ESTA aanvragen voor per gezinslid. Als u met spoed een ESTA wilt aanvragen kunt u dit aangeven uw aanvraag wordt dan binnen 15 minuten behandeld.

Klik hier om eenvoudig uw ESTA voor de Amerika aan te vragen