ESTA aanvragen KLM

Reist u met KLM naar de verenigde staten en dient u een ESTA aan te vragen voor uw reis? Vaak wordt u dan door KLM naar een Nederlandse visumdienst doorgestuurd. Deze visumdienst van KLM is echter zeer prijzig in vergelijking met andere visumdiensten in Nederland en België.

klm esta aamerikaAls u uw ESTA wilt aanvragen bent u compleet vrij om te kiezen op welke manier u dit aanvraagt. U bent dus niet verplicht om gebruik te maken van de dienst waar KLM voor adverteert.

Op deze manier kunt u als snel enkele tientjes per aanvraag besparen ten opzichte van een ESTA aanvraag middels KLM.

Klik hier om een officiële ESTA aan te vragen. U kunt eenvoudig met iDeal betalen en u ontvangt uw ESTA nog dezelfde dag

Let op! een ESTA aanvraag is verplicht voor alle Nederlanders en Belgen tenzij u bijvoorbeeld een werkvisum heeft. U dient deze tijdig aan te vragen en wordt meestal binnen 72 uur goedgekeurd. Een goedgekeurde ESTA is 2 jaar geldig en mag u meerdere keren gebruiken om af te reizen naar de USA. Per keer mag u maximaal 90 dagen achter elkaar verblijven in de Verenigde Staten.
Het heeft geen nut om zonder ESTA proberen af te reizen. Vaak wordt u al bij de check-in geweigerd en anders zult u in Amerika op het eerste vliegtuig terug naar Nederland worden gezet.

ESTA voor KLM vlucht aanvragen

Middels deze link kunt een ESTA aanvragen in het Nederlands voor slechts € 27,50 en kunt u veilig betalen middels iDEAL.