ESTA aanvragen Los Angeles

Gaat u binnenkort naar Amerika en vliegt u op Los Angeles LAX Airport. Dan dient u vooraf een ESTA aan te vragen voor Los Angeles.

Los angeles strand

Een ESTA is een elektronische goedkeuring die elke Nederlander of Belg dient te hebben voordat deze afreist naar de Verenigde Staten. Deze ESTA verklaring is 2 jaar geldig en kan gebruikt worden voor meerdere reizen. Met een goedgekeurde ESTA kunt u dus de ene keer op Los Angeles vliegen. De reis daarna op een andere Amerikaanse stad.

Een ESTA is gekoppeld aan uw paspoort, vraagt u tijdens die 2 jaar dat uw ESTA geldig is een nieuw paspoort aan dan is uw oude aanvraag niet meer geldig. U moet dan een nieuwe goedkeuring aanvragen.

Op tijd uw ESTA Los Angeles aanvragen

Het wordt sterk aangeraden om direct nadat u uw vliegreis naar LA hebt geboekt uw ESTA aan te vragen. Een goedkeuring duurt maximaal 72 uur. Echter als deze om wat voor reden wordt afgekeurd moet u een normale visumaanvraag doen middels de Ambassade. De kans dat uw ESTA aanvraag voor Los Angeles wordt afgekeurd is normaliter nihil. Of u moet in het bezit zijn van een strafblad.

Een ESTA vraagt u zeer eenvoudig online middels deze link. De aanvraag is volledig in het Nederlands en u kunt de aanvraag ineens afronden voor uw hele gezin of groep. Daarnaast kunt u simpel betalen met iDeal, Creditcard, Paypal, overschrijving of voor de belgen met Mistercash.

Witte holleywood letters in de bergen met een rode auto

Nog met spoed een ESTA verklaring verkrijgen voor Los Angeles

Bent u vergeten op tijd een ESTA aan te vragen dan wordt u in de meeste gevallen al op bij de incheckbalie op de luchthaven geweigerd. Het is niet mogelijk om op LAX Airport in Los Angeles een ESTA aan te vragen. Dit moet altijd al geregeld zijn voordat u in het vliegtuig stapt naar Amerika. U kunt dan nog proberen met een spoed een aanvraag in te dienen op de luchthaven van vertrek.