ESTA aanvragen op Schiphol

vliegtuig land bij schiphol

Bent u vergeten op tijd een ESTA aan te vragen en wilt u deze op Schiphol zelf aanvragen? In sommige gevallen is dit mogelijk. Als een service staat er op Schiphol een self-service kiosk om op het vliegveld een ESTA aan te vragen. Deze staat in vertrekhal 3 bij de KLM balies.

 

Beter thuis uw ESTA aanvragen

Vertrouw hier echter niet op! Heeft u nog tijd om thuis een ESTA aan te vragen dan is het altijd aan te raden om dit gewoon thuis aan te vragen. Het is echt een service dus als de kiosk defect is of worden weggehaald heeft u een probleem als u op Schiphol staat.

esta aanvragen op schipholEen goedkeuring voor uw ESTA aanvraag kan maximaal 72 uur duren. In de meeste gevallen krijgt u echter direct een goedkeuring, maar hier kunt u niet op vertrouwen als van plan bent pas op Schiphol uw ESTA aan te vragen.

Het is zeer raadzaam om voordat u naar Schiphol afreist uw ESTA in orde te hebben. Vaak regelen reizigers dit direct na hun boeking. U weet dan zeker dat het geregeld is en uw aanvraag is toch 2 jaar geldig voor meerdere reizen van maximaal 90 dagen.

Spoedaanvraag ESTA op Schiphol

U staat toch op Schiphol en u heeft met spoed een ESTA aanvraag nodig? Vraag dan eerst aan een luchthaven medewerker waar de ESTA kiosk staat zodat u toch kunt proberen alsnog af te reizen naar de USA. Mocht dit dan om 1 of andere reden niet lukken dan kunt u nog altijd proberen om via een visumdienst met spoed een ESTA aan te vragen. Zij kennen het systeem door en door en vullen het een stuk sneller in. Deze aanvraag kunt u op uw tablet of telefoon op Schiphol invullen en betalen met iDeal, Creditcard of Paypal. Geef aan dat het spoed heeft en in de meeste gevallen ontvangt u binnen 15 minuten een goedgekeurde aanvraag.