Wilt u een ESTA aanvragen met spoed voor uw reis naar Amerika? Deze visumdienst kan met spoed een goedgekeurde ESTA leveren.

Klik hier om met spoed een ESTA aan te vragen. Uw ESTA aanvraag wordt met spoed behandeld als u telefonisch meldt dat u een spoedaanvraag gaat indienen.


Het kan voorkomen dat de Amerikaanse overheid uw aanvraag handmatig moet keuren (in minder dan 1% van de gevallen) dit is de enige uitzondering op deze spoedlevering.

Met spoed een ESTA verklaring invullen

Staat u al op het vliegveld of vertrekt u binnen 24 uur en heeft u pas net ontdekt dat u voor uw vliegreis verplicht een ESTA dient aan te vragen. Dan kan dit een probleem zijn,
dit aangezien het tot 72 uur kan duren voordat een ESTA aanvraag is goedgekeurd en heeft u een kleine kans dat u niet kan afreizen naar de Verenigde Staten.

met spoed een estaEchter in de meeste gevallen wordt een aanvraag binnen enkele minuten goedgekeurd en kunt u alsnog afreizen. Soms staan er op vliegvelden ook nog kiosken waar u een ESTA kunt aanvragen. Dit is echter dezelfde aanvraag als via internet en is dus geen spoedaanvraag ook via een kiosk op het vliegveld kan het nog tot 72 uur duren voor uw aanvraag wordt gekeurd en dient u te betalen middels creditcard.

Aangezien u dus geen esta aanvraag kunt doen met spoed, doet u er dus altijd goed aan om op tijd uw aanvraag in te dienen. Het beste is direct na het boeken van uw reis. Zo voorkomt u dat u niet kunt afreizen naar de USA. Een ESTA aanvraag is 2 jaar geldig en kunt u gebruiken voor meerdere reizen naar Amerika. Mocht in het uitzonderlijke geval uw aanvraag worden afgewezen, dan heeft u ook nog voldoende tijd om een normaal visum aan te vragen bij de ambassade van de Verenigde Staten.

ESTA met spoed

Een ESTA kunt u aanvragen middels deze link. U kunt uw gegevens eenvoudig in het Nederlands invullen, ook kunt u de aanvraag in 1 keer afronden voor heel uw groep of reisgezelschap. Hierna betaald u met iDeal, waarna u doorgaans binnen een dag u goedkeurde aanvraag zult ontvangen.