ESTA aanvragen United Airlines

Reist u binnenkort met United Airlines naar Amerika? Dan dient u als Nederlander of Belg tijdig een ESTA aan te vragen.

United Airlines ESTA

Of u nu met United Airlines vliegt of gebruik maakt van een andere maatschappij, wanneer u naar of via Amerika vliegt dient u in het bezit te zijn van een goedgekeurde ESTA. Zonder deze goedkeuring wordt u bij de incheckbalie van United vaak al geweigerd voor de vlucht.

Klik hier om een officiële ESTA aan te vragen voor uw United vliegreis. U kunt eenvoudig met iDeal betalen en u ontvangt uw ESTA nog dezelfde dag

ESTA aanvragen United AirlinesEen United Airlines ESTA aanvraag is zeer eenvoudig zelf te regelen en kost slechts enkele minuten van uw tijd. Middels deze link kunt u de aanvraag eenvoudig in het Nederlands invullen en ontvangt u de goedkeuring vaak binnen 15 minuten in uw mail. Het kan echter maximaal 72 uur duren. Betalen kan middels iDeal, MisterCash, PayPal, Creditcard of overschrijving.

Overstappen in Amerika

Ook als u met United Airlines slechts een overstap heeft in de USA en uw eindbestemming ligt niet in Amerika dient u een goedgekeurde ESTA te hebben. U dient ook altijd uw koffers uw koffers van de bagageband te halen bij de eerste landing in Amerika en moet u door de Immigrations. Houdt dus rekening met voldoende overstaptijd bij uw United Airlines vlucht. Vooral als u voor de eerste keer of met een nieuwe ESTA reist. 2 tot 3 uur overstaptijd is raadzaam vooral op de wat drukke hubs van United Airlines is 3 uur geen luxe.

Het is aan te raden direct na het boeken van uw United Airlines vlucht ook uw ESTA aanvraag te regelen. Mocht er om wat voor reden uw ESTA worden afgekeurd heeft u nog voldoende tijd om een alternatief te zoeken voor uw visumaanvraag.

Een ESTA is 2 jaar geldig en kan voor meerdere reizen worden gebruikt voor zowel United Airlines als andere maatschappijen. Elke reis mag maximaal 90 dagen duren. Wilt u langer verblijven in de USA?Dan dient u een normaal toeristenvisum aan te vragen via de ambassade.