ESTA gegevens wijzigen

Hoe gegevens reeds goedgekeurde ESTA wijzigen of updaten?

Wat kunt u nog wijzigen

Wanneer u een ESTA al heeft aangevraagd is het nog zeer beperkt mogelijk de gegevens op deze aanvraag te veranderen of te updaten.

Het enige wat u kunt wijzigen bij een reeds goedgekeurde ESTA zijn

  • Uw contactgegevens en hierbij ook alleen het telefoonnummer en e-mailadres.
  • Uw verblijfplaats in de USA, hotelnaam of adres waar u verblijft.

Meer is niet mogelijk u kunt dus geen namen, paspoortnummers of reeds beantwoorde vragen wijzigen. Heeft u hierin een fout gemaakt en wilt u deze verbeteren dient u dus een nieuwe ESTA aan te vragen.

Het is dus zeer belangrijk om alle ingevulde gegevens altijd even dubbel te controleren een foutje is zo gemaakt en de belangrijkste ESTA gegevens kunt u dus niet meer aanpassen.

Nieuw paspoort

gegevens op uw esta aanvraag wijzigenOok wanneer u een nieuw paspoort heeft en nog in het bezit bent van een geldige goedgekeurde ESTA aanvraag op uw oude paspoort, dient u een nieuwe ESTA aan te vragen aangezien u deze gegevens niet meer kunt wijzigen.

Klik hier om een nieuwe officiële ESTA aan te vragen. U kunt eenvoudig met betalen met iDeal en u ontvangt uw ESTA nog dezelfde dag

Waar ESTA gegevens aanpassen?

Wilt u slechts uw telefoonnummer, e-mailadres of verblijfplaats wijzigen dan kan dit zeer eenvoudig op de ESTA website van de Amerikaanse overheid. U kunt u gegevens hier inzien en vervolgens bijwerken en opslaan. Hoewel het aan te raden is om deze gegevens up-to-date te houden zijn er nog geen verhalen van mensen die het land niet in mochten omdat deze ESTA gegevens na de eerste keer niet meer waren bijgewerkt voor een 2e nieuwe reis.