ESTA aanvragen voor New York

Reist u binnenkort per vliegtuig naar New York dan bent u als Nederlander of Belg verplicht voorafgaand een ESTA aan te vragen. Vaak vergeten reizigers dit op tijd te regelen waardoor ze in problemen komen op het vliegveld. Zonder een goedgekeurde ESTA mag u zelfs niet vertrekken naar New York JF Kennedy Airport, LaGuardia of Newark. Het is dus belangrijk dit op tijd te regelen.

Wat is een ESTA?

ESTA staat voor Electronic System for Travel Authorization en met deze autorisatie zorgt u ervoor dat u 2 jaar lang onbeperkt mag afreizen naar Amerika (bijvoorbeeld New York). Steeds met een maximum van 90 dagen. Reist u dus deze keer naar New York en de volgende keer naar bijvoorbeeld Los Angeles dan kan dat op dezelfde ESTA aanvraag.

Klik hier om een officiële ESTA aan te vragen voor New York. U kunt eenvoudig met iDeal betalen en u ontvangt uw ESTA nog dezelfde dag

Vraag tijdig uw ESTA voor New York aan

Een ESTA aanvragen voor New York is dus zeer belangrijk en nogmaals het is aan te raden dit al op tijd aan te vragen. Bij voorkeur direct nadat u uw reis naar New York heeft geboekt. Op deze manier heeft u nog tijd genoeg om actie te ondernemen mocht u ESTA aanvraag worden afgekeurd. De kans hierop is echter zeer klein in de meeste gevallen ontvangt u binnen 15 minuten een goedkeuring om af te reizen naar New York.

ESTA aanvragen New YorkEen aanvraag is zeer eenvoudig en binnen enkele minuten geregeld. U dient minimaal een Nederlands of Belgisch paspoort te hebben die nog minimaal geldig is zolang u in New York verblijft. Dus tot na de datum waarop u terugvliegt. Ook vervalt uw huidige ESTA aanvraag bij een nieuw paspoort, u dient dan een nieuwe aanvraag in te dienen.

Uw ESTA voor New York kunt u eenvoudig aanvragen middels een visumdienst. U kunt hierbij de aanvraag volledig in het Nederlands invullen en eenvoudig betalen met iDeal, Creditcard, Paypal of MisterCash. Vaak ontvangt u binnen 15 minuten al uw goedgekeurde aanvraag in uw mail. Klik hier om uw ESTA voor New York aan te vragen

Ook als je de Marathon van New York gaat lopen moet je een ESTA hebben.

Typisch iets dat je in je enthousiasme voor de marathon zou kunnen vergeten.