Parkeren bij Vliegvelden, hier vindt u alle Info!

Nieuws

Wanneer je op vakantie gaat dan is het vliegtuig een zeer comfortabele en voor de hand liggende vervoerskeuze. Een vliegtuig kan je immers naar elke uithoek van de wereld brengen. Je wilt je vakantie natuurlijk zo goed mogelijk besteden maar daarbij niet teveel geld uitgeven. Vliegtickets zijn al zeer prijzig en daarbij moet je ook nog een parkeerplaats betalen. Deze prijzen zijn seizoensgevoelig, in de drukke zomermaanden betaal je veel meer dan buiten het seizoen. Ook kan je al veel geld besparen door vooraf te reserveren in plaats van naar een parkeerplaats te rijden en hier zonder reservering te parkeren. In dit artikel lees je meer over het parkeren rondom vliegvelden en hoe je eenvoudig kunt besparen.

Een zwarte auto die staat op een parkeerplaats

Vergelijken en Reserveren via Vliegen en Parkeren

Via boekingsplatform Vliegen en Parkeren vindt je een ruim aanbod van off-airport parkeergelegenheden. Deze aanbieders hanteren tarieven die vele malen lager liggen dan de officiële on-airport parkeerplaatsen. Je betaalt dus nooit teveel en je auto staat op een uitermate veilige parkeerplaats waar uitstekende service wordt verleend. Via de website heb je al binnen enkele minuten het beschikbare aanbod vergeleken en je gewenste parkeerplaats gereserveerd.

Ben je bijvoorbeeld op zoek naar parkeren Schiphol dan selecteer je Schiphol Airport en vul je je reisdata in. Vervolgens wordt direct het beschikbare aanbod getoond. Alle getoonde prijzen zijn inclusief shuttle- of valetservice. Je vindt eenvoudig je ideale parkeerplaats door de sortering aan te passen naar je eigen specifieke wensen. Vervolgens kan je direct je parkeerplaats reserveren, je ontvangt een reserveringsbevestiging via de mail die dient als parkeerbewijs. Hierop staan al uw gegevens en de informatie over het parkeren.

Hoe gaat het Parkeren in zijn werking

Het parkeren gaat in de vormen van shuttle- of valet parking. Beide parkeervormen zijn zeer comfortabel en voordelig. Wanneer je kiest voor shuttle parkeren dan rij je direct naar de parkeerplaats en hier parkeer je je auto. Vervolgens wordt je met een shuttlebus naar het vliegveld gebracht en bij terugkomst weer teruggebracht naar je auto. Wanneer je kiest voor valet parkeren dan rij je direct naar de vertrekhal waar een chauffeur van de gereserveerde parkeeraanbieder je auto na een korte inspectie overneemt en voor u parkeert. Er is aanbod in meerdere landen en bij meerdere vliegvelden. Zoekt u bijvoorbeeld parkeren Düsseldorf Airport? Dat is mogelijk! Er is aanbod in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Bezoek de website, vergelijk, reserveer en bespaar!